Hans en Petra Goesten
- 3132
- Video’s:
- 29
Over ons
Ons reisgezelschap bestaat uit de volgende personen:
Hans + Petra (en per reis wisselende mede-reizigers)
Over onze reis
2025
Deze keer reizen we in het voorjaar met onze vrienden Cor en Liesbeth af naar Las Vegas, waar we de camper ophalen en na drie weken weer inleveren. De route voert langs vele bekende hoogtepunten in de staten Arizona, Californië, Colorado, Nevada en Utah, die we heel graag samen willen bezoeken!
2024
Dit jaar gaan we samen (Petra en Hans) een 5 weekse camperreis door Canada en de Verenigde Staten maken.
De reis gaat van Edmonton in Canada via de staten Alberta en Saskatchewan naar de USA alwaar we de staten Montana, North Dakota, Wyoming, South Dakota, Nebraska, Colorado, Utah en Idaho zullen bezoeken om vervolgens naar Calgary (Alberta) in Canada te reizen.
2022
In het voorjaar hebben we vier weken om in het Zuid-Westen rond te trekken. Van Los Angeles in Californië via Phoenix, Tuscon - Arizona naar New Mexico, Santa Fé. Door Colorado naar de Four Corners, dus ook een stukje Utah en uiteindelijk terug naar Los Angeles, Californië. Thema: (bloeiende) woestijnen en Native Americans.
2019
Deze keer gaat de reis naar het Noord-Westen. We starten in Oregon, samen met Lia, de moeder van Petra en rijden eerst naar Eureka in Californië, waar we Lia achterlaten bij haar tante Riet. Onze rit gaat langs diverse vulkanen terug naar het noorden, waar we in Seattle-Washington Dagmar ophalen die langs de kust weer mee terugzakt naar Oregon, om vanaf Portland weer terug te vliegen.
2018
Dit jaar gaan we een 5 weekse camperreis door de Verenigde Staten maken. In eerste instantie reizen we met 7 personen ( Petra, Hans, Dagmar, Jytte en Evren Goesten, Leon de Graaf en Rens Konincks) in Las Vegas komt Dylan Schenderling ons versterken en reizen we de laatste 2 weken met 8 personen.
De reis gaat van Denver naar San Francisco via de staten Colorado, Utah, Nevada en Californië.
2016
Dit jaar hebben we een Camperreis door Canada (Alberta en British Columbia) en de Verenigde Staten (Montana, Wyoming, Idaho, Oregon en Washington) gemaakt.
We reisden met de familie Goesten (zonder Evren) en Rens Konincks.
2014
Dit jaar maakten we een camperreis door Canada (Alberta en British Columbia). Ook nu reisden we weer samen met de familie van Stuijvenberg. We startten in Calgary (Alberta) en reisden via de Canadese Rocky Mountians naar Vancouver Island en eindigden in Vancouver (Britisch Columbia).
2012
Dit jaar maakten we weer een camperreis door Noord-Amerika (Arizona, Utah, Wyoming, Idaho en Nevada). We deden dit wederom samen met Boudewijn, Sandra en Evie van Stuijvenberg. Deze reis wilden we een aantal mooie Nationale Parken bezoeken tijdens onze rondreis. We startten in Phoenix (Arizona) en eindigden in Las Vegas (Nevada).
2010
Dit jaar hebben wij, Hans en Petra en onze drie dochters Dagmar, Jytte en Evren, een camperreis door het westen van Noord-Amerika (Californië, Nevada, Arizona) gemaakt. We deden dit samen met Boudewijn, Sandra en Evie van Stuijvenberg die ook met een camper dezelfde route hebben gemaakt.
Bezochte landen
Wij hebben 25 landen (10%) bezocht:
Andorra, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Peru, Portugal, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden, Zwitserland.

- Mildred: Nou dat was weer leuk om…
- Frank: Ondanks alle vertragingen,…
- Nico: Tjonge jonge
- Mildred: O wat naar.Hopelijk is het…
- Marianne: Alweer een leuk verslag.…
Alle reacties »