Sqirrel op bezoek en kanoën op Clearwater Lake

22 juli 2014 - Wells Gray Provincial Park, Canada

Heerlijk, nog een hele dag om door te brengen in deze prachtige omgeving. Tijdens het ontbijt moesten we onze pindakaas/peanutbutter verdedigen tegen een eekhoorn/squirrel. Het beestje liep gewoon over de tafel!
Nadat we de ochtend ieder voor zich besteed hadden aan verschillende bezigheden, reden we om 12.00 uur Wells Gray Park weer in. Deze keer namen we niet de afslag naar de Helmcken Falls, maar reden we door, de onverharde weg af naar Clearwater Lake. Daar huurden we kano's en hadden we een paar uur een heel ander point of view. We peddeldennaar de overkant en een stuk langs de oever, tot aan een klein strandje, waar ook mogelijkheden waren om te kamperen. Even leek het of het weer ging omslaan. Het begon wat harder te waaien ende lucht betrok een beetje. We namen het zekere voor het onzekere en zorgden ervoor dat we tijdig terug waren aan de kant. Uiteindelijk viel het mee, zodat we ook nog een klein uurtje konden stoppen bij een picknickplek langs de weg, om van de rust en de natuur te genieten.
Eenmaal terug op de camping (een uur hobbelen later) maakten we gezamenlijk een (alweer) heerlijk maaltijd klaar. Na het eten tijd voor een boek, facebook, geocachen, of wat dan ook. We sloten weer af met een spelletje keezen en toen was het bedtijd. De wekker werd gezet want er stond een aardige rit op het programma.