Winnaars loterij
4 juli 2010 - Uithoorn, Nederland
Op 20 maart 2010 hebben wij een bericht ontvangen van "Den Vereniging ter Bevordering van den Noord-Amerikaanschen en Nederlandschen Betrekkingen". In dit bericht stond dat wij de winnaars waren van het "Het Groot Noord-Amerikaans Verrassingspakket".
We hebben ook een foto van de bevestigingshandleiding voor de HKMT-set uit het verrassingspakket hieronder afgebeeld.
Op onderstaande foto staat de originele HKMT-set waarvan reeds vele units sinds 23 maart 2010 met de schaar zijn verwijderd .
Eén van de onderdelen van dit verrassingspakket waren de "Feestverhogende artikelen (code D5)" die volgens het onderschrift in de brief een week voor vertrek in ons huis moesten worden aangebracht.
Omdat wij zeer veel waarde hechten aan onze goede relatie met "Den Vereniging ter Bevordering van den Noord-Amerikaanschen en Nederlandschen Betrekkingen" hebben wij bovenstaande foto's bijgevoegd om te laten zien dat wij gebruik hebben gemaakt van de verschillende onderdelen uit het verrassingspakket.
Wij vermoeden dat Karel en Sylvia enige invloed op de toekenning van deze prijs hebben gehad en daarom willen hen verzoeken om onze dank over te brengen aan Prof. Dr. R.I.J.I Paukenslach, voorzitter van "Den Vereniging ter Bevordering van den Noord-Amerikaanschen en Nederlandschen Betrekkingen".
Hans, Petra en de meiden.

Onlangs heeft één van onze leden, mej. Sytje van Dedemsvaart, ons er op gewezen dat u enkele afbeeldingen van uw verrassingspakket op internet heeft geplaatst.
Helaas is op één dezer prenten duidelijk zichtbaar dat u, ondanks duidelijke aanwijzingen, niet de meegeleverde bevestigingskit heeft gebruikt. Onze vereniging kan helaas niet anders dan u als lid te royeren.
Normaliter worden nieuwe leden bij hun vertrek naar den vreemde uitgeleide gedaan door de dames Sefenblom, Traproede en De Windt via gepast samenzang en sketches. Ook deze geneugten zullen u en de uwen niet ten deel vallen.
Desalniettemin wensen wij u een plezierige en bovenal educatieve trip toe.
Ernst von Sprudelwasser,
2e secretaris en plaatsvervangend hoofd mobiele kantienediensten
Voorwaar; het grote avontuur neemt één aanvang. We wensen jullie een hele fijne reis toe, goede verbindingen en geen zeikerige douanebeambten op San Francisco Intl.
Geniet van al het moois en als het even kan haal de jackpot mee naar huis.
Groetjes, Sylvia en Karel