Bugs in Klamath Falls
20 juli 2019 - Klamath Falls, Oregon, Verenigde Staten
Zaterdag 20 juli
Ergens rond negen uur op weg naar Klamath Falls. Een wat grotere stad, zodat we weer wat eten konden inkopen en naar een camping met fully hook up en wifi, zodat we weer eea konden uitzoeken en plannen.
Maar zover was het nog niet. Eerst terug naar Lassen; om het Visitor Center te bezoeken (altijd leuk en leerzaam, de film over het park) en nog wat uitgebreider stil te staan bij de mudpot en het prachtige, onvoorstelbaar blauwe en deels met ijs bedekte Helen Lake.
Daarna over de Parkweg naar hw 299 en 139, die in Oregon de hw 30 werd.
De KOA camping was oké, de supermarkt was vlakbij, dus prima.
Na het eten een avondwandelingetje door de buurt, over het fiets-/wandelpad naast de rivier. Dat was een bijzondere ervaring: hele wolken met muggen, het zag echt zwart, overal waar je keek. Je hoorde het zoemen van de zwermen om je heen. Ook op de campground zaten er velen. De elektrische vliegenvangers bij de diverse kampeerders bleven maar knetteren. Het waren een soort eendagsvliegen, ze leken op muggen, maar ze staken gelukkig niet. Wel nog een aardige opgave om ze buiten te houden. Maar ze lieten zich ook zeer gemakkelijk vangen (doodmaken). We sliepen er dus niet minder om.
Marieke:25 juli 2019Prachtig zeg!